Van Bronckhorst twijfelt: 'Hij heeft moeilijke dagen gehad, morgen beslis ik'

Van Bronckhorst twijfelt: 'Hij heeft moeilijke dagen gehad, morgen beslis ik'

20-12-2017 19:04
12

Het is onzeker of Nicolai Jörgensen donderdagavond tegen Heracles Almelo (KNVB Beker) terugkeert in de basis van Feyenoord. De Deense spits heeft een lastige periode achter de rug.

Jörgensen ontbrak afgelopen zondag in het gewonnen uitduel met Sparta (0-7) door familie-omstandigheden. Inmiddels heeft hij de training hervat, maar het is de vraag of hij klaar is om te starten tegen Heracles. "Hij heeft een paar moeilijke dagen gehad", aldus Van Bronckhorst, geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Morgen beslis ik of Nicolai gewoon opstel. Hij is beschikbaar, ik moet er nog over nadenken."

Als Van Bronckhorst niet kiest voor Jörgensen, komt Dylan Vente waarschijnlijk weer in beeld. De achttienjarige aanvaller begon zondag voor het eerst in de basis en betaalde het vertrouwen terug met een doelpunt. Michiel Kramer lijkt in de pikorde achter Vente te staan, al wil Van Bronckhorst dat niet bevestigen. De Feyenoord-trainer ontkende tevens dat hij aanstuurt op een snel vertrek van Kramer uit De Kuip.