'Kramer kan uit lijden verlost worden bij Feyenoord: binnenlandse transfer lonkt'

'Kramer kan uit lijden verlost worden bij Feyenoord: binnenlandse transfer lonkt'

21-12-2017 07:10
46

In de zoektocht naar doelpunten is NAC Breda uitgekomen bij Michiel Kramer. De naam van de 29-jarige Feyenoord-reserve prijkt op het lijstje van mogelijke versterkingen.

Dat meldt BN De Stem donderdagochtend. De naam van Kramer is de afgelopen dagen meerdere keren gevallen bij NAC, dat zestiende in de Eredivisie staat. De spits was bij Feyenoord de stand-in van Nicolai Jörgensen, maar is niet eens meer zeker van een rol als tweede spits. Trainer Giovanni van Bronckhorst koos afgelopen zondag zelfs voor de achttienjarige Dylan Vente tegen Sparta. Kramer dient enkel nog als pinch-hitter. NAC hoopt Kramer, die van 2007 tot 2009 twaalf duels voor de club speelde, nu naar Breda te kunnen halen. De spits is in bezit van een aflopend contract.

Aanvankelijk had NAC het vizier gericht op Cyriel Dessers, die Breda afgelopen zomer verliet voor FC Utrecht nadat hij de club promotie in de play-offs had bezorgd. De Belg is zijn basisplaats bij Utrecht kwijtgeraakt en NAC hoopte hem op tijdelijke basis terug te kunnen halen. Dat is voor de club uit de Domstad op dit moment echter onbespreekbaar. Ook Ruud Boymans wordt gelinkt aan NAC, maar de spits is volgens BN De Stem niet in beeld bij de clubleiding.