Als de club uit Amsterdam iets wil, zullen ze toch eerst lang ons moeten

"Als de club uit Amsterdam iets wil, zullen ze toch eerst lang ons moeten"

22-12-2017 09:49
117

Ajax heeft zich nog niet bij FC Utrecht gemeld voor Erik Ten Hag. Dat zegt grootaandeelhouder Frans van Seumeren tegen het Algemeen Dagblad. Van Seumeren verzekert dat Ajax zich niet al rijk moet rekenen.

Volgens De Telegraaf wil Ajax Ten Hag en Alfred Schreuder na het weekend presenteren als trainersduo. De club besloot donderdag om Marcel Keizer en assistenten Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp opzij te zetten. "Ajax heeft zich nog niet gemeld. Als ze dat vandaag alsnog doen moeten ze er niet lichtzinnig over denken. Hij staat gewoon tot 2020 onder contract", zegt Van Seumeren tegen het AD.

De suikeroom van Utrecht zegt dat Utrecht voorbereid is op een eventueel vertrek van Ten Hag. "Omdat we natuurlijk aan zagen komen dat Erik in de belangstelling zou komen te staan vanwege zijn prestaties. Zou het nu niet gebeuren, dan van de zomer wel. Maar nogmaals, hij is nog niet weg."

Van Seumeren reageerde ook tegen Voetbal International. "Het is heel simpel. Als de club uit Amsterdam iets wil, zullen ze toch eerst lang ons moeten. Dat lijkt me tenminste wel de normale én juiste volgorde."