Update: Kramer-vertrek nog niet in kannen en kruiken: zaakwaarnemer reageert

Update: Kramer-vertrek nog niet in kannen en kruiken: zaakwaarnemer reageert

23-12-2017 17:29
47

Michiel Kramer maakt in januari de overstap van Feyenoord naar NAC Breda. Achter de schermen is de deal zo goed als beklonken. Fansite B-Side Rats meldt dat zaterdagmiddag op basis van een 'betrouwbare bron'. 

Op de website van B-Side Rats staat opvallend genoeg dat Kramer al vóór het kroketincident van donderdagavond een persoonlijk akkoord zou hebben bereikt met NAC. Mocht de lange spits inderdaad aan de slag gaan in het Rat Verlegh Stadion, dan betekent dat voor hem een terugkeer op het oude nest. 

Wedden

Meer odds

Tussen 2006 en 2009 stond Kramer (29) namelijk ook al onder contract in Breda. Hij vertrok daarna naar FC Volendam en via ADO Den Haag (2013-15) belandde de aanvaller in De Kuip. In zijn debuutseizoen bij Feyenoord scoorde Kramer zestien keer. Na de komst van Dirk Kuyt en Nicolai Jörgensen belandde hij op de bank. 

Donderdagavond zorgde Kramer voor ophef door in de rust van Feyenoord-Heracles doodleuk een broodje kroket te eten. Hij werd op het matje geroepen door de technische staf en werd disciplinair gestraft. Trainer Giovanni van Bronckhorst maakte vrijdag bekend dat Kramer in januari mag vertrekken.

Update 17.29: Michiel Kramer is nog niet rond met NAC Breda. Dat heeft zijn zaakwaarnemer laten weten aan RTV Rijnmond. Eerder op de dag werd er wel melding gemaakt van een akkoord tussen Kramer en NAC, maar zo ver is het dus nog niet.