Terug naar Vitesse zou een droom zijn voor mij, liever vandaag dan morgen

"Terug naar Vitesse zou een droom zijn voor mij, liever vandaag dan morgen"

Gepubliceerd: zaterdag 23 december 2017 om 13:08za 23-12-2017 om 13:08

Piet Velthuizen droomt van een terugkeer bij Vitesse. De 31-jarige doelman wil liever vandaag dan morgen weer aan de slag gaan in Arnhem, vertelt hij in gesprek met Omroep Gelderland. Deze week liet Velthuizen zijn contract bij Omonia Nicosia ontbinden. 

"Ze betaalden mij niet, ze liepen al vier maanden achter. Op een gegeven moment is het dan op. Mijn contract is sinds gisteren ontbonden", aldus de goalie. Afgelopen week stonden er plots zo'n dertig fans van de Cypriotische club voor zijn huis. 

"Ik zou in de media gezegd hebben dat ik niet meer voor de club zou willen spelen omdat ik geen geld kreeg, maar dat is niet waar. Toen stonden er dertig supporters voor mijn deur. Ik kwam aanrijden en zag ze staan. Ik ben maar meteen omgedraaid, want je weet het nooit in het buitenland."

Wat nu voor de doelman? "Ik kijk het een weekje rustig aan en dan maak ik na de feestdagen een beslissing. Er spelen wel wat dingen. (...) Terug naar Vitesse zou een droom zijn voor mij, liever vandaag dan morgen, want mijn hart ligt nog altijd bij Vitesse. Alles wat ik bereikt heb komt mede door Vitesse. Maar nee, ik heb nog niks gehoord van ze."

Lees ook: Gratis af te halen: Velthuizen krijgt niet betaald en laat contract verscheuren

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Velthuizen goed genoeg voor een subtopper in de Eredivisie?

(1188 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws