Ajax moet zieke verdediger missen; Reiziger en Bogarde selecteren hattrickheld

Ajax moet zieke verdediger missen; Reiziger en Bogarde selecteren hattrickheld

23-12-2017 13:18
62

Deyovaisio Zeefuik moet het laatste competitieduel van Ajax in 2017 aan zich voorbij laten gaan. De vleugelverdediger is ziek, meldt de Amsterdamse club via de officiële kanalen. Daarom is hij niet van de partij tegen Willem II. 

Naast Zeefuik ontbreken ook nog altijd Vaclav Cerny, Amin Younes, Nick Viergever, Daley Sinkgraven, Max Wöber en Benjamin van Leer. Mateo Cassierra is geselecteerd voor de clash met Willem II (zondag 14.30 uur). Vrijdagavond kwam de Colombiaanse spits nog in actie bij Jong Ajax. Hij was drie keer trefzeker tegen FC Volendam. 

De laatste competitiewedstrijd van 2017 staat onder leiding van interim-duo Michael Reiziger en Winston Bogarde. Zij hebben het stokje tijdelijk overgenomen van Marcel Keizer, die donderdagmiddag op straat werd gezet door Ajax. 

De volledige selectie
Andre Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Luis Orejuela, Mitchell Dijks, Damil Dankerlui, Donny van de Beek, Hakim Ziyech,  Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Mateo Cassierra, Kasper Dolberg, Justin Kluivert en Dennis Johnsen