El Ahmadi kreeg standje van Kuyt: Hij wist dat het voor commotie zou zorgen

El Ahmadi kreeg standje van Kuyt: "Hij wist dat het voor commotie zou zorgen"

23-12-2017 15:51
16

Eerder dit seizoen kreeg Tonny Vilhena de nodige kritiek toen hij op opvallende wijze - met beide wijsvingers in zijn oren -  een doelpunt vierde. Vorig jaar maakte Feyenoord-controleur Karim El Ahmadi óók gebaartjes nadat hij had gescoord. 

"Het ging er die weken zo vaak over dat ik niet genoeg scoorde. Er zijn maar weinig defensieve middenvelders die veel scoren", blikt de aanvoerder van de kampioen terug in het Algemeen Dagblad. "Toen ik dat gebaar maakte tegen Heracles, haalde Dirk Kuyt mijn hand weer snel naar beneden."

"Hij wist toen al dat het onnodig voor commotie zou zorgen. Toen Vilhena laatst zijn vingers in zijn oren deed na de 0-1 bij FC Groningen, dacht ik daar wel even aan", vervolgt de international van Marokko. 

''Een speler schiet er weinig mee op als het dagenlang in de pers over zo'n momentje gaat. Aan de andere kant is het ook krom. De mensen en zeker de pers willen persoonlijkheden. Mensen die laten weten wat ze ergens van vinden. Maar als er eens iemand wat doet of zegt wat hij denkt, ligt hij onder een vergrootglas."