Van Geel: Hij is iemand die absoluut nog een keer terug naar Feyenoord moet

Van Geel: "Hij is iemand die absoluut nog een keer terug naar Feyenoord moet"

24-12-2017 20:10
31

Feyenoord blijft op de achtergrond bezig met een terugkeer van Robin van Persie. Technisch directeur Martin van Geel hoopt de spits van Fenerbahçe terug te halen naar de Kuip. Ook Jordy Clasie blijft in beeld bij Feyenoord.

Of Van Persie deze winterstop terugkeert, durft Van Geel niet te zeggen. De geruchten worden iedere transferperiode nieuw leven ingeblazen. Afgelopen zomer was Feyenoord naar verluidt dichtbij. "Er is heel weinig uitgesloten in het voetbal, dus ook dit niet", zegt Van Geel tegen de NOS. "Van Persie is een ongelooflijk icoon. Het zou mooi zijn als hij zijn carrière bij Feyenoord zou kunnen afsluiten. Of dat nu gebeurt durf ik niet te zeggen, maar we blijven daar op de achtergrond mee bezig."

Van Geel zegt dat ook Clasie in zijn achterhoofd zit, maar zegt daar wel bij dat er momenteel veel spelers zijn die op zijn positie spelen. "Jordy is verhuurd aan Club Brugge en we hebben op zijn positie heel goede spelers staan, maar ook hij zit in ons achterhoofd. Wellicht komt hij ooit weer naar voren, want hij is iemand die absoluut nog een keer terug naar Feyenoord moet."