Nee, ik ken Ricardo Kishna niet persoonlijk, maar hij kan me altijd bellen

"Nee, ik ken Ricardo Kishna niet persoonlijk, maar hij kan me altijd bellen"

28-12-2017 15:11
15

Romeo Castelen ging van ADO Den Haag naar Feyenoord, van Feyenoord naar Hamburger SV én werd Oranje-interational, maar in 2007 ging het mis: een slepende knieblessure remde zijn opmars. Hij is nu ervaringsdeskundige.

Castelen woont in Den Haag en is ook nog voetballer van het het Chinese Zhejiang Yiteng. Als knieblessure-expert kan hij wellicht ADO-aanvaller Ricardo Kishna helpen, suggereert VICE Sports. De onfortuinlijke Kishna belde hem nog niet. "Nee, ik ken hem niet persoonlijk, maar hij kan me altijd bellen", laat de inmiddels 34-jarige Castelen weten.

"Ik heb Jeffrey Bruma wel gesproken toen hij geblesseerd raakte aan zijn knie. We zaten mijn laatste jaar bij HSV samen in de selectie. Hij belde me op toen het mis ging begin dit jaar: He Romeo, hoe deed jij dat toen met je knie? Ik heb een paar gesprekjes met hem gehad. Dan stuurde hij video's van de oefeningen die hij deed, zo coachte ik hem een beetje", aldus Castelen over de verdediger van VfL Wolfsburg. "Ik was zo blij toen hij laatst weer minuten maakte."