'Barcelona komt terug voor Argentijn en maakt opnieuw 60 miljoen euro vrij'

'Barcelona komt terug voor Argentijn en maakt opnieuw 60 miljoen euro vrij'

28-12-2017 16:46
42

Angel Di Maria mag zich opnieuw verheugen in de belangstelling van FC Barcelona. De Catalaanse clubleiding heeft de belangstelling voor de Argentijnse aanvaller van Paris Saint-Germain nieuw leven ingeblazen.

Althans, dat meldt ParisFans. Barça was afgelopen zomer concreet voor Di Maria, die zelf graag wilde terugkeren naar Spanje. PSG liet hem ondanks de komst van Neymar en Kylian Mbappé niet gaan. In de winterse transferperiode komt het mogelijk alsnog van een transfer.

Wedden

Meer odds

Als de gedroomde aankoop Phillippe Coutinho (Liverpool) in januari opnieuw niet haalbaar blijkt, schakelt Barça naar verluidt door naar Di Maria. Een half jaar geleden hadden de Catalanen een transfersom van 45 miljoen euro en 15 miljoen aan bonussen over voor Di Maria. Nu wordt er opnieuw gerept over opgeteld 60 miljoen.

Wel is duidelijk dat PSG veel meer geneigd is om zaken te doen met Barcelona. De Franse grootmacht moet voldoen aan de regels van Financial Fair Play en dat betekent zo snel mogelijk en zo veel mogelijk verkopen. Di Maria is goed bevriend met Barça-ster Lionel Messi.