Linssen werd 'helemaal gek' in Groningen: 'Bizar, ik heb die Mercedes afgeragd'

Linssen werd 'helemaal gek' in Groningen: 'Bizar, ik heb die Mercedes afgeragd'

28-12-2017 21:50
27

Tijdens zijn twee seizoenen bij FC Groningen had Bryan Linssen het soms zwaar. De vleugelaanvaller miste zijn familie in Limburg en baalde als een stekker, zéker wanneer hij op de bank zat in het hoge Noorden. 

Twee jaar geleden verkaste Linssen van Heracles Almelo naar Groningen. Afgelopen zomer werd hij ingelijfd door Vitesse. "Ik ben weer dichter bij mijn familie. Dat is ook wel lekker. In Groningen was ik afhankelijk van mijn vrije dagen", vertelt hij aan Andy van der Meyde, in NUsport-programma Bij Andy in de Auto

"Dat was bizar. Op iedere vrije dag reed ik terug naar Limburg. In twee jaar tijd zo 130, 140.000 kilometer", vervolgt hij. "Ik heb de Mercedes van de club helemaal afgeragd. Iedere keer weer hetzelfde stuk."

"Ik heb bij Groningen een periode gehad dat ik niet speelde. Als je niet speelt... Dan word je helemaal gek. Je denkt: wat doe ik hier!? Ik zit hier helemaal alleen. Dan denk je ook: ik verdien nu misschien iets meer dan vrienden, maar ja, word ik hier gelukkig van, alleen op de bank?"