'Southampton meldt zich met Van Dijk-jackpot bij Liverpool, Arsenal en Man Utd'

'Southampton meldt zich met Van Dijk-jackpot bij Liverpool, Arsenal en Man Utd'

Gepubliceerd: donderdag 28 december 2017 om 22:10do 28-12-2017 om 22:10

Na de megatransfer van Virgil van Dijk naar Liverpool heeft Southampton plots 85 miljoen euro in kas. Dat geld gaat in januari voor een groot deel geïnvesteerd worden in spelers die moeten bijdragen aan lijfsbehoud, schrijven Engelse media donderdagavond.

Op het verlanglijstje van The Saints, die afgelopen dinsdag met 5-2 werden ingemaakt door Tottenham Hotspur en inmiddels slechts twee punten boven de degradatiestreep staan, prijken diverse bekende nam. Southampton gaat volgens The Telegraph een poging ondernemen om Daniel Sturridge te huren van Liverpool. De Engelse aanvaller zit al het gehele seizoen op de bank. 

Ook Theo Walcott (Arsenal, foto) en Luke Shaw (Manchester United) worden nauwlettend gevolgd door de nummer veertien van de Premier League. De vleugelaanvaller en de linksback zitten net als Sturridge vooral op de bank bij hun werkgevers. Zowel Walcott als Shaw werd opgeleid door Southampton.

Moussa Dembélé wordt eveneens genoemd. De Franse aanvaller maakte afgelopen seizoen meer dan dertig goals voor Celtic. De kampioen van Schotland verlangt zo'n 25 miljoen euro voor Dembélé. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws