FC Groningen-verdediger komt met primeur: AZ heeft zich voor mij gemeld

FC Groningen-verdediger komt met primeur: "AZ heeft zich voor mij gemeld"

31-12-2017 07:54
18

Samir Memisevic heeft zich namens FC Groningen in de kijker gespeeld. De Bosnische stopper is bij de nummer 13 van de Eredivisie uitgegroeid tot een vaste waarde en wordt met interesse gevolgd door onder meer AZ.

Waar Memisevic eerder deze week nog terughoudend was over de belangstelling vanuit Alkmaar, bevestigt hij nu dat de interesse concreet is. "AZ heeft zich voor mij gemeld bij FC Groningen, zij zijn nu aan zet", vertelt de eenmalig international van Bosnië en Herzegovina aan Sport 1, een medium in zijn vaderland. "Bovendien zijn er meer aanbiedingen uit drie verschillende landen binnengekomen. Maar ik ben niet bezig met een vertrek. Pas als FC Groningen een akkoord bereikt met een andere club, ga ik daaraan denken."

De 24-jarige centrale verdediger loopt inmiddels anderhalf jaar in de Eredivisie rond en heeft het uitstekend naar zijn zin. "Nederland is ideaal voor jonge spelers en de Eredivisie is het perfecte podium om je verder te ontwikkelen. De clubs investeren veel in jonge spelers, die ze vervolgens voor veertig, vijftig miljoen euro doorverkopen."