Sparta-selectie ontvangt Advocaat op eerste training: Fantastisch, gewoon leuk

Sparta-selectie ontvangt Advocaat op eerste training: "Fantastisch, gewoon leuk"

02-01-2018 15:24
13

De spelers van Sparta hebben dinsdag voor het eerst onder Dick Advocaat getraind. Sander Fischer, aanvoerder van de Rotterdammers, is blij met de aanstelling.

"Het is voor alle jongens bij Sparta heel leuk dat de bondscoach onze trainer wordt", vertelt Fischer aan Sparta TV. "Ik denk dat iedereen daar absoluut naar uitkijkt. Het neemt niet weg dat we als spelers ervan baalden dat trainer Alex Pastoor is ontslagen. We hebben hem laten zakken en dat neem je jezelf ook kwalijk."

Tijdens de kerst tekende Advocaat bij Sparta als opvolger van Pastoor. "Het is heel mooi dat er zo'n naam en goede trainer de kant van Het Kasteel op komt", vervolgt Fischer, die de geruchten over Sparta en Advocaat al langer las. "Ik dacht wel: het zou heel mooi zijn als zo iemand met een Sparta-verleden, een grote internationale trainer, de schouders eronder wil zetten voor de club. Fantastisch, gewoon leuk."

Fischer sprak nog niet uitgebreid met Advocaat, maar tijdens de eerste training kreeg hij wel een indruk. "Hij is duidelijk en heel eerlijk. Recht voor z'n raap, daar houd ik van."