Aanvaller van Manchester City onderweg naar Nederland: Absolute meerwaarde

Aanvaller van Manchester City onderweg naar Nederland: "Absolute meerwaarde"

03-01-2018 16:15
18

Go Ahead Eagles gaat zich versterken met Aaron Nemane. De vleugelaanvaller wordt gehuurd van Manchester City. Trainer Jan van Staa laat dat woensdag weten aan FOX Sports. 

Eerder deze week vertelde Hans de Vroome, directeur van Go Ahead, dat er contact was gelegd met City over mogelijke aanwinsten voor de Jupiler League-formatie. De keuze is dus gevallen op Nemane, een twintigjarige Engelsman met Franse roots. 

Afgelopen halfjaar werd de aanvaller verhuurd aan Glasgow Rangers. Daar kwam hij in enkele maanden tijd echter slechts 38 minuten in actie. Dankzij de contacten van Paul Bosvelt is Nemane binnengehengeld. De technisch adviseur van Go Ahead speelde in het verleden bij City. 

"Hij heeft een absolute meerwaarde, anders halen we hem niet uit buitenland", aldus Van Staa. Hij meldt dat momenteel de laatste puntjes op de i worden gezet. 

Go Ahead is druk bezig met het aantrekken van nieuwe spelers. Eerder werden al huurlingen Mauro Savastano (Ajax), Robin Buwalda (NEC) en Levi Opdam (AZ) aangetrokken.