Groot Van Persie-nieuws: gesprekken met Fener over ontbinding contract

Groot Van Persie-nieuws: gesprekken met Fener over ontbinding contract

03-01-2018 17:16
58

Fenerbahçe en Robin van Persie gaan op zeer korte termijn met elkaar in gesprek over ontbinding van het contract van de 34-jarige spits. Zaakwaarnemer Kees Vos vertelt dat in gesprek met het Algemeen Daglad

Er moet een financieel akkoord worden bereikt over de verbintenis, die doorloopt tot medio 2018. In afwachting van de gesprekken is Van Persie 'vrijgesteld van werkzaamheden', aldus het AD. 

"Het klopt dat Robin voorlopig is vrijgesteld van werkzaamheden, zoals dat heet", bevestigt Vos. "We gaan snel met de clubdirectie in gesprek over een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. Uiteraard blijft Robin tot die tijd wel gewoon beschikbaar, zoals hij zich ook de laatste maanden steeds professioneel heeft opgesteld bij Fener."

Het gonst al maanden van de geruchten over een mogelijke terugkeer van Van Persie naar Feyenoord. Daar wil Vos niets over loslaten. "We gaan voorlopig niets zeggen over welke andere club dan ook. Mochten we er met Fenerbahçe uit komen, dan liggen in principe alle opties open. We nemen de tijd om daarover een goede beslissing te nemen."