NAC ontbindt contract van tribuneklant: Duidelijk in een moeilijke situatie

NAC ontbindt contract van tribuneklant: "Duidelijk in een moeilijke situatie"

04-01-2018 12:34
29

Jeff Stans is niet langer speler van NAC Breda. Het contract van de middenvelder bij de Brabantse club is donderdag ontbonden.

Stans kwam in 2016 over van Excelsior, maar groeide in de Jupiler League al niet uit tot vaste basisspeler en bracht dit seizoen in de Eredivisie vooral door op de tribune. "Het is duidelijk dat Jeff in een moeilijke situatie heeft gezeten, omdat andere middenvelders op dit moment om sportieve redenen de voorkeur krijgen", zegt technisch manager Hans Smulders. "We hebben de afgelopen tijd veel constructieve gesprekken met elkaar gevoerd en zijn tot de conclusie gekomen dat er voor Jeff geen perspectief meer is bij NAC."

De 27-jarige Stans is teleurgesteld over zijn periode in Breda. "Mijn periode bij NAC is helaas niet helemaal gelopen zoals ik vooraf had verwacht. Ik heb altijd alles gegeven, maar zie na het afgelopen half jaar te weinig perspectief meer om aan spelen toe te komen. Dan moet je op een gegeven moment ook eerlijk zijn naar elkaar toe en de juiste keuze maken. De sportieve keuze staat voor mij voorop en daarom is het is tijd om voor een ander pad te kiezen. Op mijn leeftijd is het belangrijk om weer speelminuten te krijgen. Ik hoop dus snel een nieuwe club te vinden om daar mijn carrière weer nieuw leven in te blazen", aldus Stans in een verklaring op de website van NAC.