Barcelona brengt bod uit op gestrikte verdediger: Dat zien we niet zitten

Barcelona brengt bod uit op gestrikte verdediger: "Dat zien we niet zitten"

04-01-2018 15:12
23

FC Barcelona lijkt Matthijs de Ligt links te laten liggen in de winterse transferperiode. Het Braziliaanse Palmeiras claimt donderdag dat de Catalaanse grootmacht een bod heeft uitgebracht op Yerry Mina.

Barcelona heeft al een akkoord met Palmeiras over een zomertransfer van Mina, maar de club wil de overstap van de Colombiaanse verdediger zes maanden vervroegen. "Ze hebben opnieuw een bod gedaan op Mina, maar we zien het niet zitten dat hij eerder vertrekt", laat Alexandre Mattos, sportief directeur van Palmeiras, weten aan El Mundo Deportivo.

"Nu wachten we op de aankomst van een Barça-delegatie in Sao Paulo, zodat we de situatie verder kunnen bespreken. Alleen als we tevreden zijn over het nieuwe bod zullen we groen licht geven voor een vertrek van Yerry naar Spanje. Anders blijft hij nog een halfjaar Palmeiras-speler."

De 23-jarige Mina maakt na dit seizoen voor negen miljoen euro de overstap naar Barcelona. De koploper van de Primera Division wil hem echter al eerder hebben, zodat het naderende vertrek van Javier Mascherano naar China opgevangen kan worden. De Ligt blijft naar verluidt op het verlanglijstje staan, maar een winters vertrek is geen optie.