Franse media: Hazard weigert Chelsea-verzoek voor 2e keer en praat met Real Madrid

Franse media: Hazard weigert Chelsea-verzoek voor 2e keer en praat met Real Madrid

05-01-2018 20:27
13

De kans dat Eden Hazard ook volgend seizoen bij Chelsea speelt neemt steeds af. Het Franse RMC meldt dat de Belg voor de tweede keer een contractverlenging van The Blues opzij heeft geschoven.

Hazard legde in een eerder stadium al een contractverlenging bij Chelsea naast zich neer en heeft dat nu opnieuw gedaan. Zijn vader bevestigde dat de sterspeler het op dit moment niet ziet zitten om te verlengen in Londen, omdat hij met Real Madrid in zijn hoofd zit. Bij Chelsea deden ze daarom een tweede poging om Hazard over te halen, maar zonder resultaat. Tot ergernis van zijn manager Antonio Conte.

Ook RMC meldt dat Hazard in gesprek met Real Madrid en dat de gesprekken voorspoedig verlopen. Hazard lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar Madrid, maar wil wel eerst afwachten hoe de toekomst van Zinédine Zidane eruit ziet, onder wie hij graag wil spelen. Als Zidane aanblijft als trainer in de Spaanse hoofdstad, is de kans aanwezig dat de Belg komende zomer naar Real vertrekt. Diverse Spaanse media spreken over een transferbedrag van 135 miljoen euro.