Blind senior praat met Manchester United over zoon: Zit een zakelijke kant aan

Blind senior praat met Manchester United over zoon: "Zit een zakelijke kant aan"

06-01-2018 20:46
45

Manchester United gaat een optie in het contract van Daley Blind lichten. De Premier League-grootmacht heeft dat eerder deze week bevestigd in een gesprek met zijn vader Danny. 

De voormalig bondscoach van Oranje vertelde dat zaterdagavond bij Ziggo Sport. Het contract van Blind (27) loopt komende zomer af. United heeft de optie om de verbintenis met één seizoen te verlengen. "Dat gaan ze doen en dat is in negen van de tien gevallen ook logisch", aldus zijn vader. "Er zit natuurlijk ook een zakelijke kant aan."

"Het houdt ook in dat Daley in de plannen voor volgend jaar voorkomt bij United. Ik heb met de club gesproken en er wordt aangegeven dat hij in de plannen zit voor komend jaar. Maar oké: we gaan kijken hoe het komend halfjaar verloopt. In de voetballerij weet je het nooit."

Een transfer van zijn zoon sluit Blind dan ook zeker niet uit. "Iedereen is te koop. Dat geldt voor elke speler. Maar United licht nu de optie en ze willen graag dat hij blijft. Of er belangstelling is? Niet concreet.