Misidjan verdacht van geweldpleging: 'Artsen geschokt, moet professional zijn'

Misidjan verdacht van geweldpleging: 'Artsen geschokt, moet professional zijn'

08-01-2018 18:13
55

Virgil Misidjan, oud-speler van Willem II en nu actief voor het Bulgaarse Ludogorets, wordt verdacht van geweldpleging. Hij was betrokken bij een parkeerruzie in Roosendaal, waarbij het slachtoffer (68) een dubbele enkelbreuk opliep. Dat bevestigt zijn advocate aan het Algemeen Dagblad.

Misidjan had zijn auto voor de woning van het slachtoffer geparkeerd en blokkeerde zo de toegang tot het achterterrein van het pand. De bewoner uitte zijn ongenoegen, al was de auto op dat moment al verplaatst door een kennis van de 24-jarige aanvaller. Die kennis beweert dat het slachtoffer heeft geduwd en racistische opmerkingen maakte.

Wedden

Meer odds

De vrouw van het slachtoffer, Ron van Akelijen, ontkent dat. "De dader gaf zijn bril aan zijn kennis en liep op Ron af om hem ter plekke onderuit te trappen. En dat allemaal terwijl hij hartpatiënt is. Mijn man heeft de dader geen moment geprovoceerd", zegt zij tegen het AD. "De artsen waren geschokt. De dader moet precies geweten hebben wat hij deed. Het moet een professional geweest zijn."

Misidjan is verhoord en inmiddels weer op vrije voeten gesteld. Hij blijft verdachte. De zaak is in handen van het Openbaar Ministerie.