'Er een beetje klaar mee' na Eredivisie-ontslag: 'Het gelaten voor wat het was'

  'Er een beetje klaar mee' na Eredivisie-ontslag: 'Het gelaten voor wat het was'

  Gepubliceerd: maandag 8 januari 2018 om 19:44ma 08-01-2018 om 19:44

  Hans de Koning heeft zin in zijn avontuur bij RKC Waalwijk, nadat hij er vorig seizoen even klaar mee was. De Koning werd ontslagen als trainer van Go Ahead Eagles en stapte bewust even weg uit het voetbal.

  "Dat was in maart, toen was het nog goed weer", lacht De Koning voor zijn eerste training bij RKC voor de camera van FOX Sports. "Het is lekker dat ik weer met die gasten bezig mag zijn. Vorige week is er contact gezocht, of ik interesse had om bij RKC een avontuur aan te gaan. Je bent sporter en het enige is dat je met die jongens op het veld wilt staan."

  "Of ik het heb gemist? Ja", antwoordt De Koning. "In de eerste fase niet, toen heb ik het een beetje gelaten voor wat het was. Ik was er een beetje klaar mee. Het is niet niks als je voor het eerst ontslagen wordt. Dan moet je toch een beetje je weg zoeken. Uiteindelijk gaat het toch weer kriebelen."

  "Frank van Mosselveld (algemeen directeur, red.) belde me vorige week zaterdag of we met elkaar in gesprek konden. Binnen een dag waren we eruit. Ik vind dat we een leuke selectie hebben, een die mee kan doen om een plek in de play-offs. Vanmorgen (maandag, red.) heb ik voor het eerst op het veld gestaan. Het bevalt wel weer."

  Plaats een reactie

  maandag 8 januari 2018 om 20:23
  En nu een hertog Jan
  Vind ik leuk
  Liwwadder +3902
  maandag 8 januari 2018 om 21:14
  nee doe maar een Koninck..lekkerrr
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws