Nijland heeft contact met zaakwaarnemer van spits: Helemaal niks gehoord

  Nijland heeft contact met zaakwaarnemer van spits: "Helemaal niks gehoord"

  Gepubliceerd: dinsdag 9 januari 2018 om 08:08di 09-01-2018 om 08:08

  Mimoun Mahi is maandag 'gewoon' met FC Groningen op het vliegtuig gestapt naar Málaga. Op dit moment is er geen concrete belangstelling voor de spits, laat directeur Hans Nijland weten aan Voetbal International.

  Omdat het contract van Mahi afloopt, is Groningen bereid om deze maand over een transfer te praten. Het blijft vooralsnog rustig rond de international van Marokko. "Tot dusver hebben wij helemaal niks gehoord van clubs die concrete belangstelling voor hem zouden hebben. Zijn zaakwaarnemer heeft ook aangegeven dat er op dit moment niks speelt."

  Mocht de clubtopscorer alsnog verkassen, dan overwegen Nijland en Groningen de markt op te gaan. "Dan ontstaat een nieuwe situatie. Het is lastig om daar nu al hard ja of nee op te zeggen. Maar dat hoeft ook niet, er speelt immers niks."

  Mahi maakte dit seizoen zes goals voor de ploeg van trainer Ernest Faber. Vorige maand gaf hij aan dat hij graag naar een nieuwe club wil verkassen. 

  Plaats een reactie

  Sandokan +771
  dinsdag 9 januari 2018 om 09:48
  Weer zo'n voetballer die zichzelf overschat. In 18 wedstrijden maar 6 doelpunten maken in de eredivisie notabene. Dan staan de clubs niet in de rij voor je. Mahi mag zijn handen dicht knijpen met een club als FC Groningen.
  Vind ik leuk
  normaal72 +559
  dinsdag 9 januari 2018 om 11:52
  Deze meneer kan wel voetballen maar in mijn ogen verkeerde mentaliteit ..........
  Vind ik leuk
  schfan1920 +5652
  dinsdag 9 januari 2018 om 12:36
  6 goals, waarvan 3/4 uit strafschoppen en zich zelf onmogelijk maken.. nee de clubs zullen in de rij staan voor hem.
  Vind ik leuk
  Metal +2737
  dinsdag 9 januari 2018 om 14:30
  Hoezo zichzelf onmogelijk maken? iedereen maakt toch wel eens een (domme) fout. Hij heeft geboet, zijn excuses aangeboden en werkt weer keihard voor de club en het team. Soms moet je zaken ook afsluiten en verder kijken.
  Overal gebeurt wel eens wat, maar in deze tijd met internet is het vooral in de sport- en tv-wereld meteen raak en wordt alles tot in den treure uitgemeten. Een mug wordt al gauw een olifant gemaakt enkel en alleen om te kunnen scoren als media. En op diverse fora weten mensen die er mijlenver vanaf staan nog beter wat er gebeurt dan de betrokkenen zelf. En iedereen gelooft maar alles en lult elkaar maar na.
  Live and let live!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws