Brands maakt winterwens kenbaar: 'Wie mij al langer kent, weet dat'

Brands maakt winterwens kenbaar: 'Wie mij al langer kent, weet dat'

10-01-2018 06:44
21

Als het aan Marcel Brands ligt, blijft de selectie van PSV deze winter zo goed als intact. De technisch manager van PSV signaleert een goede sfeer in de groep en wil die graag onaangetast houden in aanloop naar de tweede seizoenshelft. 

Heel veel moeite hoeft Brands nu ook niet te doen om de PSV-spelers binnenboord te houden. "Er gebeurt niet zoveel op de markt", zegt Brands tegen het Eindhovens Dagblad tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten. "We hebben nu een goede sfeer in het team en dat willen we niet doorbreken door allerlei wisselingen. Wie mij al langer kent, weet dat er bij ons in de winter sowieso weinig gebeurt."

Dat laatste heeft een reden, legt Brands uit. "Het is dan vaak moeilijk om de spelers op te pikken die we graag willen en ook van onze eigen ploeg willen we geen spelers kwijt. Naar Adam Maher informeert wel een aantal Nederlandse clubs en ze kennen de voorwaarden waaronder hij weg mag, maar hij kan ook blijven. De bal ligt bij hem", besluit de PSV-bestuurder. 

Lees ook: Brands werkt mee aan transfer: 'De hoofdprijs zullen we niet vragen'