Overmars werkt niet mee aan Ajax-vertrek: Vind nu maar eens een vervanger

Overmars werkt niet mee aan Ajax-vertrek: "Vind nu maar eens een vervanger"

10-01-2018 21:23
69

Ajax gaat André Onana niet verkopen. Dat stelt Marc Overmars, die geen enkele reden ziet om in te gaan op vermeende interesse uit het buitenland.

Dinsdag werd Onana gelinkt aan een transfer naar Napoli, terwijl eerder Borussia Dortmund werd genoemd. Overmars werkt hoe dan ook niet mee aan een vertrek van de eerste doelman. "Vind nu maar eens een vervanger voor hem, een goede keeper van die leeftijd", aldus de directeur spelersbeleid van Ajax tegen Voetbal International.

Overmars liet al optekenen dat de 21-jarige Onana een 'echte winnaar is, die graag een prijs wil pakken' bij Ajax. "En dat willen wij ook het liefste met hem", vervolgt de Ajax-directeur.

"Hij heeft een hele goede band met Edwin van der Sar, kan goed sparren met hem. Onder meer over zijn weg, dat hij de Eredivisie moet gebruiken om beter te worden, maar ook om fouten te maken. Elke keeper maakt fouten, maar hier kan dat nog weleens, zonder directe gevolgen. Ik hoop dat hij dus voorlopig nog wel bij ons blijft. Sowieso de tweede seizoenshelft."