'Ontevreden Real Madrid en Dortmund nemen besluit over deals met VVV'

'Ontevreden Real Madrid en Dortmund nemen besluit over deals met VVV'

11-01-2018 15:23
27

De kans bestaat dat VVV-Venlo in januari afscheid neemt van een paar gehuurde spelers. Een langer verblijf van Etienne Amenyido en Mink Peeters staat op losse schroeven.

Dat meldt Voetbal International. Peeters kwam afgelopen zomer met veel bombarie over van Real Madrid, maar heeft de verwachtingen niet kunnen waarmaken. In de Eredivisie speelde hij geen enkele minuut. Peeters is niet gelukkig met zijn rol op het tweede plan, terwijl VVV én Real Madrid ook ontevreden zijn.

VVV twijfelt volgens VI of het zinvol is om Peeters tot het einde van het seizoen te huren. De komende dagen gaat de nummer tien van de Eredivisie in overleg met Peeters en Real. Dan zal bekeken worden of de negentienjarige aanvaller nog toekomst heeft in Venlo.

Mogelijk is Peeters niet de enige huurling die VVV in de winterstop gaat verlaten. Amenyido wordt dit seizoen gehuurd van Borussia Dortmund, maar mocht slechts twee keer invallen van trainer Maurice Steijn. VI schrijft dat de Dortmund hem zeer waarschijnlijk terughaalt.