Advocaat: 'Hij wil bij het nationale elftal komen, dan verwacht je wel wat'

  Advocaat: 'Hij wil bij het nationale elftal komen, dan verwacht je wel wat'

  Gepubliceerd: donderdag 11 januari 2018 om 22:30do 11-01-2018 om 22:30

  Dick Advocaat is tevreden over de uitslag tegen Kaiserslautern, maar toch blijft de Sparta-trainer kritisch. De Kasteelclub zegevierde met 3-1 tegen de Duitsers.

  "Content ben ik nog niet, maar als je met 3-1 wint is dat een goed resultaat", zegt Advocaat tegen RTV Rijnmond. "Ik heb goede dingen en minder goede dingen gezien. Die moeten eruit. Een aantal keer gevaarlijk balverlies, waardoor de tegenstander gevaarlijk kon worden. Dat mag niet."

  Advocaat slachtofferde Michel Breuer, die de afgelopen twee jaar onder Alex Pastoor alles speelde én aanvoerder was. "Hij speelde de tweede helft toch?", reageert Advocaat, die de definitieve opstelling nog niet helemaal in z'n hoofd heeft zitten. "Anders had dit (de wedstrijd, red.) niet gehoeven. Het grootste aantal spelers dat begon kan wel op een basisplaats rekenen."

  Advocaat verwacht veel van AZ-huurlingen Fred Friday en Dabney dos Santos. "Het is belangrijk dat we nu twee spelers hebben. Dat maakt de concurrentie beter. Daar moeten we van profiteren. Friday wil graag bij het nationale elftal (van Nigeria, red.) komen, daar kun je dan wel wat van verwachten."

  Plaats een reactie

  Rodajc +15716
  donderdag 11 januari 2018 om 22:39
  Dat gaat Fredje toch niet lukken vrees ik als je naar de concurrentie kijkt. Iheanacho, Onyekuru, Ighalo en Musa zijn sowieso al beter, dan heb je nog Olanare, Nwakaeme en Kayode die minstens gelijkwaardig zijn.
  Vind ik leuk
  Setovitch +1427
  donderdag 11 januari 2018 om 22:42
  hij is snel sterk gretig soms een beetje wild maar kan echt wel een doelpunt of tien maken
  Vind ik leuk
  Hansi H +105
  vrijdag 12 januari 2018 om 00:46
  Traag, trager, Breuer.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws