Gewilde Ajacied bevestigt nieuws en maakt fans blij: Dat klopt

Gewilde Ajacied bevestigt nieuws en maakt fans blij: "Dat klopt"

13-01-2018 15:46
48

Justin Kluivert gaat op korte termijn zijn contract verlengen bij Ajax. De jonge vleugelaanvaller bevestigde dat zaterdagmiddag in gesprek met Ziggo Sport, kort na afloop van het oefenduel met het Deense Lyngby BK (5-1 winst). 

"Of ik dichtbij een contractverlenging ben? Dat klopt. Het zal blijken ja, maar ik kan er verder niets over zeggen", aldus Kluivert. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2019. Directeur spelersbeleid Marc Overmars zei eeder deze maand al dat Kluivert gaat bijtekenen. Onder meer Tottenham Hotspur en AC Milan worden al maanden aan Kluivert gelinkt. 

De oefenwedstrijd tegen Lyngby ging lekker, vond de tiener. "Hoe het nu onder Ten Hag is? Het bevalt goed, dat zag je terug op het veld. Het voelt onderling ook goed tussen de spelers. We gaan samen mooie dingen meemaken dit jaar."

Zijn samenwerking met Ajax-nieuweling Nicolas Tagliafico beviel eveneens prima. "De samenwerking bevalt goed, hij maakte vanaf de eerste training een goede indruk. Hij speelde vandaag ook goed. Op naar meer."