Vermeer weigert te spelen na nieuwtje Van Bronckhorst: 'Erg teleurgesteld'

Vermeer weigert te spelen na nieuwtje Van Bronckhorst: 'Erg teleurgesteld'

Gepubliceerd: zaterdag 13 januari 2018 om 18:30za 13-01-2018 om 18:30

Brad Jones staat ook tijdens de tweede seizoenshelft onder de lat van Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst ziet geen reden om iets te wijzigen. Tegen FC Luzern begon Jones in de basis, maar mocht Vermeer een helft spelen. De doelman weigerde.

De 36-jarige Jones stond na enkele matige optredens onder druk bij Feyenoord, waarna Van Bronckhorst zei dat hij in de winterstop opnieuw zou bekijken wie er in de tweede helft van het seizoen onder de lat staat. Kenneth Vermeer heeft de strijd echter opnieuw verloren. "Ik heb met beide keepers gesproken", zo wordt Van Bronckhorst geciteerd door De Telegraaf. "Voor de ene was het een leuk gesprek, voor de ander niet zo. Maar ik zie geen reden om te wijzigen." Volgens het Algemeen Dagblad is Vermeer 'erg teleurgesteld'.

Van Bronckhorst deelt opnieuw een enorme tik uit aan Vermeer, die sinds de komst van Jones op de reservebank terecht is gekomen. De dertigjarige doelman kreeg tot twee keer toe te maken met een langdurige blessure, waardoor de keuze van Van Bronckhorst om voor Jones te kiezen geen moeilijke was.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is het terecht dat Gio vasthoudt aan Jones?

Ja
24%
Nee
76%
(4042 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws