Verbeek over El Hamdaoui: Mounir hoeft dat niet te weten van de televisie

Verbeek over El Hamdaoui: "Mounir hoeft dat niet te weten van de televisie"

14-01-2018 20:47
17

Gertjan Verbeek wil voorlopig niet loslaten over een mogelijke samenwerking tussen FC Twente en Mounir El Hamdaoui. De 33-jarige clubloze aanvaller traint al twee weken mee in Enschede. Zondag stond El Hamdaoui in de basis tijden het oefenduel met FC Emmen (2-0 winst). 

RTV Oost wilde na de wedstrijd graag van Verbeek weten of El Hamdaoui hem was bevallen tijdens de wedstrijd. "Dat ga ik hier voor de camera niet zeggen", reageerde de coach kortaf. "Ik vind niet dat ik een speler moet beoordelen voor de camera, zonder dat ik de speler zelf überhaupt heb gesproken."

Verbeek liet ook in het midden of El Hamdaoui kan rekenen op een contract. "Nee, daar ga ik óók niets over zeggen, want dat heb ik ook nog niet met Mounir besproken. Mounir hoeft dat niet te weten van de televisie. Dat hoort hij van ons te weten. Dat gesprek gaat nog komen."

Twente-directeur Jan van Halst liet zaterdag bij Ziggo Sport weten dat de club enthousiast is over El Hamdaoui. Er is met de voormalig speler van onder meer AZ en Ajax nog niet over geld gesproken. 

Lees ook: Verbeek: 'Dat hoort El Hamdaoui niet te weten te komen via een interview met FOX'