De Boer: Hij kan voor een veel betere club spelen dan Crystal Palace, zeker

De Boer: "Hij kan voor een veel betere club spelen dan Crystal Palace, zeker"

14-01-2018 23:38
15

Frank de Boer werkte slechts 77 dagen samen met Wilfried Zaha, maar is ervan overtuigd dat de Crystal Palace-aanvaller een mooie toekomst heeft. Hij noemt Liverpool als mogelijk volgende club.

Het is geen geheim dat Zaha (25) openstaat voor vertrek bij Crystal Palace, waar hij langzaam uitgeleerd raakt. "Hij kan voor een veel betere club spelen dan Crystal Palace, zeker", wordt De Boer geciteerd door The Sun. "Ik ben er honderd procent van overtuigd."

Wedden

Meer odds

De Boer raadt één club in het bijzonder aan: Liverpool. "Dat zou een geweldige club zijn voor hem. Ik volg hem echt met heel veel interesse, want zijn potentie is groot. Wilfried moet niet in januari de overstap maken, want hij moet blijven spelen. Na dit seizoen gewoon een goede start maken bij een nieuwe club."

Zaha probeerde het al eens in de top van de Premier League, maar slaagde niet bij Manchester United. Na twee teleurstellende jaren keerde Zaha in 2015 terug bij Crystal Palace. Dit seizoen scoorde hij vier keer in zeventien wedstrijden.