Keizer, Bergkamp en Ajax schakelen advocaten in: 'Zo snel mogelijk afronden'

Keizer, Bergkamp en Ajax schakelen advocaten in: 'Zo snel mogelijk afronden'

15-01-2018 07:10
27

Het lijkt nog even te duren voordat er een akkoord is bereikt tussen Ajax en het op non-actief gestelde trio Marcel Keizer, Dennis Bergkamp en Hennie Spijkerman. Dat schrijft De Telegraaf maandag.

"Het ontbinden van de contracten met het trio ligt bij de advocaten van de respectievelijke partijen en we hopen dit zo snel mogelijk afgerond te hebben", zegt algemeen directeur Edwin van der Sar in gesprek met de ochtendkrant. De onvoltooide afhandeling van de lopende contracten was voor Ajax en het nieuwe duo Erik ten Hag/Alfred Schreuder geen belemmering om met Ajax in zee te gaan.

Wedden

Meer odds

Hoofdtrainer Keizer en zijn assistenten Bergkamp en Spijkerman werden een dag na de bekeruitschakeling tegen FC Twente door Ajax op straat gezet. Bij Bergkamp is het vooral opvallend dat er een maand voor zijn ontslag nog overeenstemming werd bereikt over contractverlenging. Volgens De Telegraaf heeft ook het clubicoon een advocaat ingeschakeld. Het trio is op non-actief gesteld en daardoor nog niet officieel ontslagen.