'Transfer van Maher moet snel rondkomen: huurdeal tot het einde van het seizoen'

'Transfer van Maher moet snel rondkomen: huurdeal tot het einde van het seizoen'

15-01-2018 08:31
27

FC Twente rekent op een snelle transfer van Adam Maher naar Enschede, meldt het Eindhovens Dagblad. De Tukkers hopen de overbodige PSV'er tot het einde van het seizoen te huren.

Het Eindhovens Dagblad heeft geïnformeerd bij zowel PSV als Twente, maar de clubs wilden niet bevestigen dat een transfer van Maher naar Twente eraan zit te komen. Toch lijkt een huurdeal volgens de ochtendkrant aanstaande. Trainer Gertjan Verbeek heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat zijn club interesse heeft in Maher en de speler zelf lijkt ook wel trek te hebben in een transfer naar Enschede. Bij PSV is de rol van Maher uitgespeeld. Hij heeft de verwachtingen geen moment waar kunnen maken en maakt zelden minuten in Eindhoven.

Twente wil Maher graag huren omdat de club geen geld heeft om hem definitief in te lijven. Het contract van de PSV'er loopt aan het einde van het seizoen af, waardoor hij dan eventueel gratis is op te halen. Verbeek hoopt dat Maher inzetbaar is voor Twente als de club het op 27 januari opneemt tegen PSV.