Honderden FC Porto-fans vluchten het veld op: tribune op instorten

Honderden FC Porto-fans vluchten het veld op: tribune op instorten

Gepubliceerd: maandag 15 januari 2018 om 23:50ma 15-01-2018 om 23:50

Honderden FC Porto-supporters moesten zich maandagavond noodgedwongen in veiligheid brengen op het veld van Estoril omdat de tribune op instorten stond. De fans werden door de lokale autoriteiten verzocht om de tribune in het Estádio António Coimbra da Mota zo snel mogelijk te verlaten.

Er verschenen scheuren in de tribunes, waarna de supporters op het veld in veiligheid zijn gebracht. Sommige fans hadden medische hulp nodig. De fans konden nergens anders heen en hadden geen andere optie dan te vluchten naar het veld, waar op dat moment de wedstrijd tussen Estoril en FC Porto bezig was.

Op het moment van het incident stond het 1-0 voor de thuisploeg. De wedstrijd werd met nog veertig minuten te spelen gestaakt. Het is nog niet bekend wat de Portugese voetbalbond met de wedstrijd van plan is. 

Een verliespartij van Porto zou goed nieuws betekenen voor het Sporting Portugal van Bas Dost. De Portugese topclub heeft een voorsprong van één punt op nummer twee Porto, dat nog wel de wedstrijd tegen Estoril tegoed heeft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws