Van Persie in wachtkamer: 'Dat is een hobbel die uit de weg geruimd moet worden'

Van Persie in wachtkamer: 'Dat is een hobbel die uit de weg geruimd moet worden'

17-01-2018 07:06
11

Het zijn drukke weken voor technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord. Diverse spelers van Feyenoord staan op de nominatie om te vertrekken, terwijl Robin van Persie in de wachtkamer zit.

Veel fans en sponsoren verwachtten dat Van Persie tijdens de nieuwjaarsreceptie zou worden gepresenteerd, maar het is wachten tot Fenerbahçe het licht op groen zet. "Het is een prachtig moment als een van de grootste spelers van de wereld hier terugkeert. Maar we wachten echt nog op de definitieve ontbinding", zegt Van Geel in De Telegraaf.

"Daar is zijn management heel hard mee bezig. Maar het is nog wel een hobbel die uit de weg moet worden geruimd", aldus de technisch directeur. "Hij hoeft zich bij Fener niet meer te melden voor trainingen, maar daarmee is hij nog niet gerechtigd bij ons te trainen. Hij is formeel nog altijd werknemer van Fener." Waar Van Persie moet komen, lijken Kenneth Vermeer, Miquel Nelom en Bilal Basacikoglu wel eens te kunnen vertrekken.

De grootste uitgaande Feyenoord-transfer zou Van Geel echter zelf kunnen maken. Bij de KNVB staat de vacature voor technisch directeur nog steeds open. Van Geel drukt de geruchten de kop in. "Ik voel me bij Feyenoord als een vis in het water. Ik werk hier fantastisch samen met iedereen binnen de club. De club bruist en De Kuip zit elke week vol. Ik kan niks mooiers wensen. Ik wil er alleen maar meer uit halen bij Feyenoord."