NAC maakt transfer wereldkundig: Vreven-bekende komt naar Eredivisie

NAC maakt transfer wereldkundig: Vreven-bekende komt naar Eredivisie

Gepubliceerd: vrijdag 19 januari 2018 om 10:20vr 19-01-2018 om 10:20

NAC Breda heeft zich per direct verzekerd van de diensten van Lucas Schoofs. De middenvelder wordt tot de zomer van 2019 gehuurd van AA Gent.

Schoofs (21) werkte eerder met NAC-trainer Stijn Vreven samen bij Lommel United. Afgelopen seizoen werd hij door Gent verhuurd aan OH Leuven. "Wij volgen Lucas al enkele jaren vanuit ons scoutingsapparaat", licht technisch manager Hans Smulders de transfer toe op de website van NAC. "Het is een zeer talentvolle en dynamische middenvelder die op meerdere posities inzetbaar is. Hij moet zich in onze ogen en met zijn specifieke talenten vooral richten op de rol van aanvallend ingestelde middenvelder."

Schoofs is blij met zijn periode van achttien maanden bij NAC. "Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en de gesprekken met NAC voelde direct goed aan. Eerder heb ik al met Stijn Vreven gewerkt bij Lommel en daar zijn we toen behoorlijk succesvol geweest. Ik ben een type die graag in de zestien van de tegenstander komt en de verbinding legt tussen verdediging en aanval. Het is voor mij belangrijk om minuten te maken, mezelf te ontwikkelen en heb veel zin in mijn avontuur in Breda", aldus de Belg.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws