Feyenoord op volle oorlogssterkte: 'In principe is iedereen beschikbaar zondag'

Feyenoord op volle oorlogssterkte: 'In principe is iedereen beschikbaar zondag'

19-01-2018 14:18
35

Feyenoord treedt zondag waarschijnlijk op volle oorlogssterkte aan in de Klassieker tegen aartsrivaal Ajax. Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps lijken fit genoeg om in de basis te beginnen in de Arena.

Trainer Giovanni van Bronckhorst moest Botteghin en Van der Heijden sinds eind september missen, terwijl Haps in november zijn sleutelbeen brak. In de winterstop sloot het trio weer aan bij de groepstraining van Feyenoord. Assistent Jean-Paul van Gastel bevestigde vrijdag op de persconferentie dat ze er bij zijn in Amsterdam, meldt NU.nl.

"Morgen hakken we de knoop definitief door en bepalen we of het ook wel verstandig is", aldus Van Gastel. "Maar in principe is iedereen beschikbaar voor zondag. Een aantal jongens heeft woensdag met de beloften meegedaan om ritme op te doen. We moeten nog even kijken hoe ze daar uit gekomen zijn. Morgen beslissen we pas wie meegaan naar Amsterdam."

Het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Björn Kuipers klinkt zondag om 14.30 uur. Feyenoord staat momenteel vijfde met een achterstand van negen punten op Ajax, de nummer twee.