Feyenoord-plekje op de tocht door Van Persie: 'Ik ga er alles aan doen'

Feyenoord-plekje op de tocht door Van Persie: 'Ik ga er alles aan doen'

19-01-2018 16:08
36

Jens Toornstra beseft dat zijn plekje op de tocht staat bij Feyenoord door de komst van Robin van Persie. De 28-jarige middenvelder geeft zich echter niet zomaar gewonnen.

"Ik ga er alles aan doen om dat niet te laten gebeuren", zegt Toornstra tegen FOX Sports. "Maar goed, we gaan zien hoe het gaat lopen. Als ik eruit word gehaald, weet ik dat ik sterker terug kan komen. Wat dat betreft maak ik mij geen zorgen. Ik zal nooit zomaar opgeven."

Anderzijds verheugt Toornstra zich net als veel teamgenoten ook op de komst van Van Persie. "Hij brengt heel veel ervaring mee. Hij weet hoe het is om grote wedstrijden te spelen, om kampioenschappen te winnen. Hij heeft een grote carrière, dus ik denk dat hij dat wel aan ons kan overbrengen." Tegen Ajax lijkt Feyenoord daar zondag nog niet van te kunnen profiteren.

Juist in Amsterdam presteren de Rotterdammers moeizaam. "Ik weet niet wat het is. Ik heb er nog nooit gewonnen met Feyenoord en snak ook wel naar de eerste overwinning. Maar dat is hetzelfde als wat over De Kuip wordt gezegd: dat het toch heel lastig is om daar te voetballen. Op de een of andere manier lukt het ons ook nog niet om daar punten te halen."