Ziyech trok aan de bel bij Ajax: Heb geen reactie gehad van de clubleiding

Ziyech trok aan de bel bij Ajax: "Heb geen reactie gehad van de clubleiding"

20-01-2018 19:50
47

Hakim Ziyech heeft geen spijt van het feit dat hij in augustus de noodklok heeft geluid bij Ajax. Na een verliespartij tegen Rosenborg gaf de spelmaker voor de camera aan dat er op transfervlak iets móest gebeuren. 

"Ik heb na de thuisnederlaag tegen Rosenborg tegen verslaggevers gezegd dat Ajax niet op tijd heeft geanticipeerd op spelers die waren vertrokken. Als ik dat vind, draai ik er niet omheen, maar ik ben niet de enige speler geweest die zich heeft uitgesproken", aldus Ziyech in gesprek met Het Parool. 

"Van de clubleiding heb ik geen reactie gekregen, maar ze hebben wel geluisterd, want er zijn daarna spelers gehaald. De eerste maanden waren zwaar. Er was een trainerswissel, we moesten veel dingen opnieuw met elkaar opbouwen en we beleefden een dramatisch einde van het trainingskamp in Oostenrijk. Dat heeft allemaal een rol gespeeld."

"Maar laten we er de tweede seizoenshelft iets moois van maken met z'n allen. Met een kampioenschap kunnen we sportief nog een hoop goedmaken", besluit Ziyech.