Neres onschadelijk gemaakt: Ik heb wat beelden van hem bekeken

Neres onschadelijk gemaakt: "Ik heb wat beelden van hem bekeken"

21-01-2018 21:28
84

Tyrell Malacia slaagde in de missie om David Neres te neutraliseren tegen Ajax. De pas achttienjarige linksback speelde zijn allereerste Klassieker en scoorde een ruime voldoende.

"Hij is zeker op dreef en zit in een goede flow", zegt Malacia over Neres tegen RTV Rijnmond. "Ik heb wat beelden van hem bekeken en denk dat ik mijn rol goed heb uitgevoerd. Of ik mezelf verbaas? Tja, je weet wat je kwaliteiten zijn, maar dit is een heel grote stap ten opzichte van Feyenoord onder negentien. Als je er dan ineens moet staan, is dat wel een raar gevoel."

Wedden

Meer odds

De piepjonge Malacia bewijst wekelijks dat hij zich staande weet te houden in de Eredivisie. Voor De Klassieker van zondag voelde hij geen extra druk of zenuwen. "Het was hetzelfde als altijd. Ik krijg altijd steun van m'n familie voor wedstrijden, dus het is niet anders dan normaal geweest", zegt hij tegen Voetbal Inside.

De verslaggever van VI zegt tegen Malacia dat het lijkt alsof hij helemaal niet onder de indruk was van de altijd beladen wedstrijd tegen Ajax. "Of ik niet onder de indruk was van De Klassieker? Nee nee, voor mij was het echt een heel mooie ervaring om mee te maken. Jammer van het resultaat en nu verder kijken naar FC Utrecht nu. Heb ik het goed gedaan? Dank u wel."