'Keizer werd niet geholpen door Ajax, Ten Hag krijgt alles wat hij wil'

'Keizer werd niet geholpen door Ajax, Ten Hag krijgt alles wat hij wil'

22-01-2018 23:04
83

Valentijn Driessen ziet dat Erik ten Hag in een gespreid bedje terecht is gekomen bij Ajax. De journalist van De Telegraaf stelt dat de nieuwe Ajax-trainer 'op zijn wenken bediend wordt', ten opzichte van voorganger Marcel Keizer.

"Keizer won ook van PSV en AZ. Keizer kreeg alleen die linksback (Tagliafico, red.) niet", zegt Driessen bij Natafelen met Kees van FOX Sports. "Ten Hag was nog niet binnen of die linksback stond er. Keizer wilde achter Veltman ook een rechtsback hebben, die kwam ook niet. Nu komt Kristensen, een jeugdinternational. Daar waar Keizer niet werd geholpen en dringend hulp nodig had, daar wordt Ten Hag op z'n wenken bediend."

Recentelijk werd Zakaria Labyad in verband gebracht met Ajax en Driessen acht de kans aanwezig dat de spelmaker van FC Utrecht naar Amsterdam wordt gehaald. "Ik sluit niet uit dat hij nog wordt opgehaald na die wedstrijd tegen Utrecht (volgende week zondag, red.). Ten Hag krijgt alles wat hij wil. Dan is het een stuk makkelijker om te presteren, al moet Ten Hag dat nog wel doen. Keizer had het op het laatste moment redelijk op de rit en hield op het einde eindelijk een keer vast aan zijn formatie."