Genee: 'Brengt je aan het twijfelen, maar voor mijn gevoel juiste beslissing'

Genee: 'Brengt je aan het twijfelen, maar voor mijn gevoel juiste beslissing'

23-01-2018 10:14
42

Wilfred Genee is niet langer columnist voor het Algemeen Dagblad. De presentator van Voetbal Inside stopt per direct met het delen van zijn bevindingen in de krant.

"Het speelt al wat langer", legt Genee uit in het Algemeen Dagblad. "Ik heb al eerder het gevoel gehad dat ik vastliep in de vorm die ik hanteerde. Vanaf het begin van dit seizoen heb ik daarom voor iets anders gekozen, waarbij ik wekelijks in het hoofd van een bekende uit de voetbalwereld kroop. Dat heb ik met veel plezier gedaan, maar uiteindelijk kom je tot de conclusie dat ook dit niet onuitputtelijk is."

Volgens Genee was de keuze om te stoppen niet moeilijk. "Aan de andere kant krijg je in de winterstop ook weer mailtjes van mensen die vragen wanneer je column weer begint. Die zeggen dat je absoluut moet doorgaan. Het is opvallend. Mensen die mijn oorspronkelijke column niets vonden, waarderen wat ik de laatste maanden heb gedaan. En andersom. Dat brengt je aan het twijfelen, maar toch is dit voor mijn gevoel de juiste beslissing", besluit de presentator en nu dus voormalig columnist.