'Twee Jörgensen-alternatieven: peperdure spits van Leicester en Duitser'

'Twee Jörgensen-alternatieven: peperdure spits van Leicester en Duitser'

Gepubliceerd: woensdag 24 januari 2018 om 14:47wo 24-01-2018 om 14:47

Nicolai Jörgensen is zeker niet de enige kandidaat op het scoutingslijstje van Newcastle United. Diverse media schrijven woensdag dat The Magpies Islam Slimani (Leicester City) en Davie Selke (Hertha BSC) als geschikte alternatieven zien. 

Sky Sports meldde dinsdagavond dat Newcastle een miljoenenbod heeft uitgebracht op Feyenoord-vedette Jörgensen. De regerend landskampioen weigert vooralsnog mee te werken aan een vertrek van de Deen. Dat Newcastle niet al z'n geld op één paard zet, is duidelijk: diverse spitsen komen in aanmerking om de selectie van manager Rafa Benitez te versterken.

Naast Jörgensen gaat het zoals gezegd om Selke en Slimani. Laatstgenoemde maakte in augustus 2016 voor dik 30 miljoen euro de overstap van Sporting Portugal naar Leicester City. Bij Leicester is de 29-jarige Algerijn echter geen basiskracht. Boulevardkrant The Daily Mirror schrijft dat Newcastle navraag heeft gedaan naar Slimani.

BILD weet dat ook Selke (23) op het lijstje staan van de nummer vijftien van de Premier League. Dit seizoen maakte de Duitse spits negen goals in zestien duels. 

Poll

Moet Feyenoord Jörgensen laten gaan bij een megabod uit Engeland?

(3157 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws