'Napoli klopt na mislukt bod tóch weer aan bij Ajax: maximaal vijf miljoen euro'

'Napoli klopt na mislukt bod tóch weer aan bij Ajax: maximaal vijf miljoen euro'

24-01-2018 15:24
42

Een bod van SSC Napoli op AS Monaco-aanvaller Baldé Keita is deze week geweigerd. Dat meldt het Italiaanse Premium Sport. De koploper van Italië gaat nu een ultieme poging wagen om Ajacied Amin Younes deze maand naar de Serie A te halen. 

Keita verkaste afgelopen zomer van SS Lazio naar Monaco. Napoli is op zoek naar een een extra vleugelaanvaller. Eerdere pogingen van de Serie A-grootmacht om Younes per direct over te nemen van Ajax liepen op niets uit. Napoli wilde de Duitser, die een aflopend contract heeft in Amsterdam, namelijk voor een appel en een ei inlijven.

Premium Sport meldt dat er deze week tóch weer overlegd wordt met Ajax. De 24-jarige Younes heeft zelf al een persoonlijk akkoord bereikt met Napoli, weet de over het algemeen goed ingevoerde Gianluca Di Marzio. De Italiaanse journalist schrijft daarnaast dat Napoli nu bereid is om maximaal vijf miljoen euro te betalen voor Younes.

Of Ajax daadwerkelijk wil meewerken aan een vertrek deze maand, lijkt ook af te hangen van de komst van Zakaria Labyad. De uitblinker van FC Utrecht staat in de belangstelling van de nummer twee van de Eredivisie.