Transfer lonkt voor Jupiler League-topscorer: Ik word gek van die berichten

Transfer lonkt voor Jupiler League-topscorer: "Ik word gek van die berichten"

24-01-2018 17:03
18

Mart Lieder doet het dit seizoen uitstekend bij FC Eindhoven. Met zeventien treffers is de 27-jarige spits momenteel topscorer van de competitie. Dat levert uiteraard een hoop extra belangstelling op.

"Ik word gek van die berichten van al die goudzoekers. Ik wil het ook allemaal niet weten, ik zou er gek van worden. Het leidt ook alleen maar af en gaat uiteindelijk ten koste van je focus. Ik ben speler van Eindhoven en zij hebben er recht op dat ik me volledig op de club concentreer", vertelt Lieder in gesprek met Voetbal International.

Zijn contract loopt komende zomer af. Een transfer lonkt. "Nu of in de zomer, dat maakt me niet uit. Ik heb er zeker geen probleem mee het seizoen bij Eindhoven af te maken. Alleen als er nu echt iets goeds komt, ga ik dat niet weigeren. Wat echt iets goeds is? Hogerop in elk geval. Ik weet hier wat ik heb en dat is prima. Het gaat mij niet om geld. Ik zou liegen als ik zeg dat geld niet belangrijk is, maar ik heb een buitenlands avontuur natuurlijk al meegemaakt."

Lieder speelde in het verleden voor onder meer Vitesse en het Zwitserse FC Aarau.