'Ik denk dat ze een mooi bedrag voor mij hebben gekregen van Feyenoord'

'Ik denk dat ze een mooi bedrag voor mij hebben gekregen van Feyenoord'

25-01-2018 08:04
13

Sofyan Amrabat werd woensdagavond met applaus ontvangen door de fans van FC Utrecht. De middenvelder maakte afgelopen zomer de transfer naar Feyenoord.

"Dat is mooi. Ik heb hier mooie jaren gehad. We zijn succesvol geweest en hebben de play-offs gewonnen", zegt Amrabat tegen Voetbal Inside. "Ik denk dat ze een mooi bedrag voor mij hebben gekregen. Ik ben toch een jongen van de club. Voor de wedstrijd had ik het er over met Jan Wouters (assistent-trainer Feyenoord, red.). Buiten de top-drie is dit denk ik de mooiste club van Nederland om voor te spelen."

Amrabat trof Yassin Ayoub, de middenvelder die nu nog bij Utrecht speelt, maar komende zomer eveneens de overstap maakt naar Rotterdam-Zuid. "Ik heb hem even gesproken hem gefeliciteerd met zijn transfer naar Feyenoord. Ik ben blij voor hem. Hij heeft vier jaar lang keihard gewerkt. Dit is wat hij wilde. Dan is dit mooi. In het beginnen was het even naar elkaar lachen, maar zodra het fluitje gaat is het gewoon klaar. Niet lief? Nee, zeker niet. Maar dat mag ook niet, want hij speelt voor Utrecht en ik voor Feyenoord. Ik wil winnen, het maakt niet uit tegen wie."