Feyenoord slaat in geheim toe: Niemand wist het, terwijl het al langer speelde

Feyenoord slaat in geheim toe: "Niemand wist het, terwijl het al langer speelde"

25-01-2018 10:51
48

Het was woensdagavond een aparte ervaring voor Yassin Ayoub. Met FC Utrecht speelde de middenvelder tegen zijn toekomstige club Feyenoord - en dat heeft hij geweten ook.

In de aanloop naar de inhaalwedstrijd werd Ayoub veel aangesproken aan op het feit dat hij tegen zijn nieuwe club ging spelen. "Het wordt natuurlijk elke keer aangehaald. Ook de spelers van Feyenoord waren vervelend, vroegen of ik het rustiger aan wilde doen. Maar het hoort erbij", vertelt hij aan RTV Rijnmond.

Feyenoord rondde vorige week de komst van Ayoub af. De middenvelder sluit na dit seizoen aan in De Kuip, waar hij zijn Marokkaanse collega-internationals Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat tegenkomt. Voor zijn transfer zocht hij naar eigen zeggen geen contact met het duo.

"Sterker nog, niemand wist het eigenlijk, terwijl het al langer speelde", aldus Ayoub. "Ik heb geen enkel contact gehad met El Ahmadi of Amrabat. Dat was ook niet nodig, want ik ben erg overtuigd van de ploeg van Feyenoord, een club die bij mij past."