Tagliafico krijgt hoog bezoek in Amsterdam: Het was een goede ontmoeting

Tagliafico krijgt hoog bezoek in Amsterdam: "Het was een goede ontmoeting"

25-01-2018 15:24
31

De Argentijnse bondscoach Jorge Sampaoli is deze week op bezoek geweest in Amsterdam. Hij was in de hoofdstad om Nicolás Tagliafico te bezoeken. Dat bevestigt de nieuwe linksback van Ajax donderdag.

Tagliafico debuteerde een halfjaar geleden onder Sampaoli en maakt een reële kans om met Argentinië naar het WK te gaan. In maart wordt hij waarschijnlijk getest in de oefeninterlands tegen Italië en Spanje. "Ik wil erbij zijn", vertelt Tagliafico aan Olé. "Ik ben naar Ajax vertrokken, omdat ik hier vooruit kan. Ik weet zeker dat het nut zal hebben."

Deze week kwam Sampaoli op de koffie bij Tagliafico. "Het was een goede ontmoeting", vertelt hij. "Hij zei me hard te blijven werken en zoveel mogelijk te spelen bij Ajax. Dan zal hij op basis daarvan een beslissing nemen. Maar het staat vast dat ik mezelf moet blijven verbeteren om in aanmerking te komen voor de nationale ploeg."

Tagliafico maakte afgelopen zondag zijn Ajax-debuut in de gewonnen Klassieker tegen Feyenoord (2-0). Na afloop werd hij direct uitgeroepen tot man of the match.