'Real Madrid kan 'onmogelijke' Neymar-transfer vergeten en moet Plan B aanspreken'

'Real Madrid kan 'onmogelijke' Neymar-transfer vergeten en moet Plan B aanspreken'

26-01-2018 09:45
25

Real Madrid lijkt een transfer van Neymar uit het hoofd te moeten zetten. De duurste voetballer ter wereld werd eerder deze week nadrukkelijk aan een overstap naar De Koninklijke gelinkt, maar zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain is niet van plan om daaraan mee te werken.

Dit hebben bronnen rondom de kapitaalkrachtige Parijzenaars verteld aan de Engelse krant The Telegraph. Zij betitelen het vertrek van Neymar uit Parijs als 'onmogelijk'. De koploper van de Ligue 1 heeft bovendien geen interesse meer in Cristiano Ronaldo, die eventueel in ruil voor Neymar naar PSG zou kunnen vertrekken.

Nu de komst van Neymar zo goed als zeker uit het zicht is, richt Real Madrid zijn pijlen op Plan B: Eden Hazard. De Belgische vleugelaanvaller is in gesprek met Chelsea om zijn tot medio 2020 doorlopende contract te verlengen, maar heeft nog altijd geen overeenstemming bereikt. Hoewel Chelsea vertrouwt op een succesvolle afronding van de onderhandelingen, is de kans nog altijd aanwezig dat Hazard wil vertrekken uit Londen.