Update: Onduidelijkheid over begeerd PSV-talent: tweede zaakwaarnemer meldt zich

Update: Onduidelijkheid over begeerd PSV-talent: tweede zaakwaarnemer meldt zich

26-01-2018 17:44
71

PSV lijkt serieus rekening te moeten houden met een vertrek van Leandro Fernandes. De achttienjarige middenvelder heeft samen met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola een bezoek gebracht aan Juventus.

Dat werd donderdag gemeld door diverse Italiaanse media en bevestigen bronnen vrijdag aan Voetbal International. Fernandes is al jaren een van de grootste talenten van PSV. Zijn contract loopt na dit seizoen af, waardoor hij het recht heeft om in gesprek te gaan met andere clubs. Juventus hoopt hem naar Turijn te halen. Technisch manager Marcel Brands wil er echter alles aan doen om het contract van Fernandes te verlengen.

Wedden

Meer odds

Raiola onderhoudt een goede relatie met Juventus en wil Fernandes stallen bij de topclub uit de Serie A. De Oude Dame was een halfjaar geleden ook al voor de jonge middenvelder in de markt. Naar verluidt is PSV momenteel in gesprek met Fernandes over het verlengen van zijn huidige contract. Fernandes speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor PSV O19.

Update 17.44: De transferperikelen rondom Fernandes zorgen voor veel onduidelijkheid. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de Italiaanse zaakwaarnemer Domenico Scopelliti zich plotseling aan het front gemeld. Scopelliti meent dat hij in 2016 een contract met de ouders van Fernandes heeft afgesloten en dat hij de jonge PSV'er op een rechtsgeldige manier vertegenwoordigt. Fernandes is echter samen met Raiola gesignaleerd in Italië. Raiola wil niet reageren op het verhaal met betrekking tot Scopelliti.